Menu

Velbeliggende haller ved Vorbasse udlejes

Nu udlejes samlet eller i dellejemål 3.390 m² af den samlede ejendom på 4.209 m². Den restende del af ejendommen benyttes af ejeren.

Lejemålene er beliggende i den mindre landsby Nebel, midt mellem Hegnsvig og Vorbasse, med få km. til Vorbasse. Ligeledes kort afstand til det overordnede vejnet og motorvejen.

Lejemålet er fordelt på 3 haller, der udlejes samlet eller i dellejemål, har tidligere været anvendt til byggemarked og tømmerhandel m.v. Den ene hal har været anvendt til udstilling/detail handel og de 2 øvrige haller har været anvendt til lagerformål og mindre værkstedsproduktion.

Den samlede ejendom er beliggende på 12.896 m² stor grund, hvoraf en del er indhegnet. Der er således gode muligheder for at leje ekstra udenoms arealer til oplagring og afsætning, ligesom der på grunden er særdeles gode parkeringsmuligheder. Parkerings- og kørearealer samt en stor del af oplagspladsen er befæstet med asfalt.

Lejemål 1: Uisoleret stålbuehal på 1.389 m². Opført i 1985 og ombygget i 1999. Indrettet til lagerformål. Ejendommen er opført med stålbeklædte ydervægge, tag med bølgeeternit. Indvendigt med støbt betongulv. Adgang via 2 alu-hejseporte på h.h.v. 5 x 5 m og 3 x 3,6 m. Frihøjde ved ben ca. 3,6 m og til kip ca. 7,6 m. Langs den ene langside er opført et halvtag på 315 m².

Som dellejemål udgør den årlige leje kr. 152.790


Lejemål 2: Delvis uisoleret stålbuehal på 1.032 m² , hvor et mindre areal er isoleret og indrettet til værkstedsformål og værkførerbur. Opført i 1977 og ombygget i 1998. Indrettet til lagerformål. Ejendommen er opført med stålbeklædte ydervægge, tag med bølgeeternit. Indvendigt med støbt betongulv. Adgang via alu-hejseporte. Frihøjde under ben ca. 3,3 m og til kip ca. 7 m. Langs den ene langside er opført et halvtag, aflukket med porte.

Som dellejemål udgør den årlige leje kr. 134.160


Lejemål 3: Opvarmet stålbuehal på 969 m². Opført i 1996. Indrettet til butiks- og lagerformål. Ejendommen er opført med betonelementer, udvendigt med søsten. Taget er med bølgeeternit. Dør og vinduespartier er med termoruder i plastrammer. Frihøjde ved ben ca. 3,2 m og til kip ca. 5,7 m. I den ene ende indrettet til lagerformål, værksted og toilet. Adgang via 2 alu-hejseporte på h.h.v. 3 x 3,6 m og 3 x 4 m. Den resterende del (hovedparten af ejendommen) er indrettet til butiksformål, herudover 2 stk. kontorer, stort personalerum med køkkenfaciliteter, arkivrum, personalebadeværelse med brus og kundetoilet, alle med direkte adgang fra butikken. Over kontordelen er der på 1. sal et udnyttet udstillingsareal. Bygningen kan uden de store omkostninger ombygges til anden anvendelse. Hele ejendommen er isoleret og opvarmet med oliefyr tilsluttet kalorifereblæsere.

Som delejemål udgør den årlige leje kr. 218.025

Økonomi

  • Årsleje 504.975 kr.
  • Leje pr. m2 149 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 3.390 m2
  • Sagsnr 639L0897
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Fromssejervej 18
6623 Vorbasse
Årsleje: 504.975 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639L0897
Fromssejervej 18
6623 Vorbasse

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639L0897
Fromssejervej 18
6623 Vorbasse

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.