Menu

Centralt i Varde på én af byens bedste adresser - Torvet - udlejes 170 m² pæne og lyse kontor- /kliniklokaler på 2. sal, der byder på stor opmærksomhedsværdi og frit udsyn over byens smukke torv og handelsliv.

Der er indgang til lejemålet fra ejendommens facade mod Torvet og med gode eksponeringsmuligheder med de mange forbipasserende. Der er direkte adgang til lejemålet via en fælles trappeopgang.

Lejemålet, der gennem en årrække været anvendt til kontorformål, er indrettet med indbydende storkontor i fuld længde mod Torvet og lokalet har et særdeles godt lysindfald fra begge sider af ejendommen. Herfra adgang til forrum med toilet. Desuden adskilt af mindre gangareal 2 stk. kontorlokaler med udsigt over ejendommens bagside. Fra gangen desuden adgang til ekstra toilet.

Selve ejendommen, hvori dette lejemål ligger på 2. sal, er det tidligere "Ravhus", en flot rødstensejendom med forretningen Inspiration i stueplan, Ugeavisen og JydskeVestkysten på 1. sal.

Der er særdeles gode parkeringsmuligheder omkring Torvet, bl.a. den store parkeringsplads på Murtfeldt´s Plads, bibliotekets parkeringsplads, i den nærliggende store parkeringskælder på Kong Svends Plads eller på et af de gratis offentlige parkeringsarealer.

Info om Varde:
Varde er en gammel købstad og byder på hyggelig stemning i den ældre bymidte, der bl.a. karakteriseres ved smalle snoede forretningsgader, brostensbelagte stræder og skiftende bygningsproportioner. Her findes et driftigt handelsmiljø og et væld af aktiviteter og fritidstilbud for byens borgere og besøgende gæster. Byen er 'hovedstad' i den geografisk store Varde Kommune, der samtidig er Danmarks 2. største turistkommune (efter København) med ca. 3,5 millioner overnatninger hvert år.

Økonomi

  • Årsleje 90.000 kr.
  • Leje pr. m2 529 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 170 m2
  • Energimærke D
  • Sagsnr 639L1011
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Torvet 6, 2.
6800 Varde
Årsleje: 90.000 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639L1011
Torvet 6, 2.
6800 Varde

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639L1011
Torvet 6, 2.
6800 Varde

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.