Menu

Et utroligt smukt og præsentabelt kontorlejemål

Mulighed for at leje yderligere arealer

Der er tale om utroligt flotte lokaler i smukke omgivelser. Lejemålet er beliggende i to af de fire længer, der udgør den gamle herregård "Hviidsminde". Den ene længe er smagfuldt restaureret med fritlagt spærkonkonstruktion og loft til kip, hvilket skaber et fantastisk rum til alle former for udstillinger og kreative miljøer. Ved indgangspartiet, der danner hoveindgangen til lejemålet, er der lavet et åbent etageindskud, der fungerer som "hængende" kontordel over foyeren. Her er der reception og der er adgang til dejligt stort køkken/spiserum. Lige inden for adgangsdøren er der venteplads samt adgang til handicaptoilet. Denne længe adskilles ved glasdør til den næste længe, der udgør lejemålets resterende del.

I denne fløj er der indrettet kontorer på begge sider af et gennemgåenbde gangareal. Alle partier ud mod gangen er af glas, hvilket er med til at give et åbent og levende miljø, samtidig med at det sørger for at den naturlige belysning er optimal. Et af kontorerne er ekstra stort og anvendes, ud over kontorfunktionen, også til konference og mødelokale. Hele overetagen på denne længe er udnyttet. Også her har man blotlagt spærkonstruktionen og indrettet loftet til forskellige formål. I dag udnyttes det mest til opbevaring, men det "rå" look gør det yderst anvendeligt til f. eks. showroom. Der er fra denne længe udgang til det indskudte niveau i den anden længe.

Udvendigt er lokalerne bygget op omkring en gårdsplads med det gamle hovedhus liggende længst borte fra vejen. De to længer, der udgør lejemålet, er beliggende direkte ud til vejsiden og har således en god synlighed. Der er gode parkeringsforhold direkte ved lejemålet og den lukkede gård der er belagt med toppede brosten giver et eksklusivt fællesmiljø. Bygningerne er de oprindelige, der er hvidmalede og har stråtækket tag.

Et utroligt smukt og præsentabelt lejemål.

Økonomi

  • Årsleje 600.000 kr.
  • Leje pr. m2 656 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 914 m2
  • Bebygget areal 650 m2
  • Sagsnr 639L1064
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding
Årsleje: 600.000 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639L1064
Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639L1064
Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.