Menu

Erhvervs Park med uanede muligheder

Erhvervs Parken indbyder til en lang række virksomheder med forskellige behov, men alle med vægt på beliggenhed, kvalitet og harmoni. Virksomheder i Erhvervs Parken er pt. af varierende størrelse indenfor liberalt erhverv, undervisning mv. Erhvervs Parken huser bl.a. Vejle Kommune Børn og Unge, Syddansk Erhvervsskole (IT skole), Unik Systems (IT) og en lægeklinik. Alt i alt en flot og velholdt ejendom/erhvervspark, der løbende bliver opgraderet såvel ind- som udvendigt i form af moderne skiltning, grønne områder, nye belægninger, gode parkeringsforhold lige ved døren etc., så der skabes de optimale rammer for vores lejere.

Vejle - En vækstby i Trekantsområdet
Vejle har en strategisk vigtig placering i Trekantsområdet, og er en naturlig vækstmotor i området. Byen har siden kommunalreformen i 2007 fungeret som Regionshovedstad i Region Syddanmark, for ikke færre end 1,2 mill indbyggere. Vejle har med sine knap 110.000 indbyggere indenfor kommunegrænsen, herunder ca. 55.000 i selve Vejle by, de senere år kunnet tiltrække en lang række investorer og markante virksomheder til byen. Vejle er desuden kendt som en aktiv handelsby med et stort handelsstrøg og de markante butikscentre, Bryggen og Mary´s og flere er forventeligt undervejs. Indenfor uddannelse og innovation er Vejle rigtig godt med. Ikke mindst i kraft af Vejle Handelsskole / Campus Vejle og University College Lillebælt, men også "Danmarks Silicon Valley" pga. sine mange IT-stærke virksomheder.

Om lejemålene
Lejemålene er i dag primært indrettet som cellekontorer med enkelte møde- eller undervisningslokaler, reception, kantine mv. Med lejemål fra ca. 400 m² og opefter er der mulighed for en individuel tilpasset løsning samt indretning. Er man til storrumskontorer og åbent landskab, showrooms og store mødelokaler eller mere diskretion i form af cellekontorer, kan lejemålene overtages eller indrettes helt efter lejers ønsker og behov. Alle etager har toiletfaciliteter samt køkken af varierende størrelse, ligesom der tilbydes velfungerende og større kantine med produktionskøkken. Lejemålene er lyse, præsentable og imødekommende. Du vil opleve fleksible og individuelt indrettede lokaler, der kan opfylde virksomhedens ønsker og behov. Perfekt til kontor og liberalt erhverv, der også lægger vægt på flotte og velpassede grønne områder og gode parkeringsforhold. Der er mulighed for, at overtage som beset eller individuelt tilpasset indretning, mod aftalt lejetillæg. Som lejer har man mulighed for at leje et lejemål efter lignende standard, som de viste billeder i prospektet.

Økonomi

  • Årsleje 491.400 kr.
  • Leje pr. m2 700 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 702 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 639L1517
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Boulevarden 19G, 1., 702 m²
7100 Vejle
Årsleje: 491.400 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639L1517
Boulevarden 19G, 1., 702 m²
7100 Vejle

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639L1517
Boulevarden 19G, 1., 702 m²
7100 Vejle

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.