Menu

Ejendom i særklasse

Ejendommen er opført i Gråsten i Sønderjylland hvor også Gråsten Slot, en af de kongelige residenser er beliggende. Bygningerne blev opført som Palæ af hofråd Thomas Thomsen tilbage i 1816 og i dag er hovedbygningen samt en mindre vagtbygning bevaret. Palæet har været fredet siden 1978 og er gennemgribende renoveret i 1995.

Der er tale om en klassisk smuk bygning, der præsenterer sig flot med lang opkørsel, hvor der er parkeringsmuligheder til begge sider. Bygningen er opført i to etager hvortil hører udnyttet tagetage og højt kælderareal. Facaden er pudset og kalket, og bygningen er isat store sprossevinduer. Hele facaden er delt ind i felter af pilastre, således at bygningen opnår større lethed og harmoni. Taget er dimensioneret efter bygningens størrelse og afslutter helheden.

Gennem hoveddøren træder man ind i stor, lys hall, hvor der er gennemgående trappeforløb i hele bygningens højde. I hver af bygningens hjørner er der indrettet kontorer der er knyttet sammen via forholdsmæssigt mindre rum, der i dag anvendes til forskellige praktiske gøremål som f. eks kopirum, postrum m.m.. Endeligt indeholder hvert af hovedplanerne et stort rum, der anvendes til fælleskontor, møde- og konferencerum. Der er et stort lysindfald i alle lokaler, der tillige er højloftede hvilket giver en behagelig fornemmelse af rummelighed. Gulvarealer er belagt med træplanker og et enkelt lokale har stukudført loft i høj kvalitet.

Overetagen er den eneste del, der ikke fremstår i den oprindelige stand. Etagen er ved seneste renovereing genopbygget fra bunden og fremstår med fritlagte loftsbjælker, trægulve og et stort lysindtag, der frembringer et godt arbejdsmiljø. Etagen er velindrettet med såvel enkeltkontorer som storrum.

Fra hallen er der nedgang til en smuk, teglstenshvælvet høj kælder, der er indrettet med køkken/kantine, depotrum samt større mødelokale. Der er tale om en meget lys og indbydende kælder, hvoraf store dele praktisk talt er over vejniveau og således er fuldt anvendelige til alle typer gøremål.

Ejendommen er kendt i vide kredse og vil være et markant domicil for en virksomhed, der ønsker at anvende dens herskabelige fremtoning som en del af sit image. Ud over at virke indbydende udstråler bygningerne kvalitet og overskud hvilket, for den rette virksomhed, vil være af overordentlig stor betydning.

En ejendom der bør ses.

Økonomi

  • Kontantpris 5.900.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 703 m2
  • Sekundært areal 270 m2
  • Grundareal 4.265 m2
  • Bebygget areal 310 m2
  • Sagsnr 639S1018
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Ahlefeldvej 5
6300 Gråsten
Kontantpris: 5.900.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639S1018
Ahlefeldvej 5
6300 Gråsten

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639S1018
Ahlefeldvej 5
6300 Gråsten

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.