Menu

"Den uslebne diamant" - landskendt restaurant i Tønder

Restauranten ligger på Skibbroen i den centrale del af Tønder. Det er et område der er tænkt ind i den kommende byudvikling og der er mange tanker om omdannelsen af den del af Skibbroen, der i dag danner parkeringsareal, til et mere åbent og oplevelsespræget areal inden for de kommende 4 til 5 år. Området der er beliggende lige over for restauranten vil kun være med til at øge tiltrækningen af gæster der besøger byen.

Restaurant Skibbroen har rødder tilbage til 1865 hvor det første gæstgiveri blev etableret på adressen. Igennem årene har stedet haft skiftende navne, men i 1984 skiftede stedet tilbage til sit oprindelige navn, "Restaurant Skibbroen", og har genvundet sin gamle position fra tiderne i 1940erne og 1950erne. I dag er stedet kendt i folkemunde og ikke mindst i under Tønderfestivalen er stedet fyldt til det yderste.

Bygningen består af et større serveringslokale med bar, køkken og tilhørende toiletter. Hyggeligt indrettet og fuldt udstyret. Under denne del af bygningen findes der kælderareal med forskellige anvendelsesmuligheder og på første salen ligger der en lejlighed samt en separat del med kontorlokaler.

Fra indendørsområdet er der via portarealet adgang til gårdhaven, der danner ramme om et hyggeligt aflukket areal til udeservering. I denne del af ejendommen er der adgang til garagearealer, der er indrettet til den løbende drift af restauranten, med bl.a. etablerede køle- og fryserum, lager og opbevaring. Via portadgang er der mulighed for at køre varer og materiale direkte frem til denne del af ejendommen.

Der er alt i alt tale om en restaurant der allerede er meget veldrevet, men som nemt vil kunne udvikles yderligere, af dem der har lysten og ideerne.

Ring og forhør nærmere.

Økonomi

 • Kontantpris 2.300.000 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 204 m2
 • Boligareal 118 m2
 • Erhvervsareal 86 m2
 • Sekundært areal 32 m2
 • Grundareal 464 m2
 • Bebygget areal 234 m2
 • Energimærke F
 • Sagsnr 639S1069
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Skibbroen 6
6270 Tønder
Kontantpris: 2.300.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639S1069
Skibbroen 6
6270 Tønder

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639S1069
Skibbroen 6
6270 Tønder

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.