Menu

Velholdt bolig/erhvervsejendom i Ribe

Velindrettet blandet bolig-/erhvervsejendom med tilhørende ét-plans villa med god plads, beliggende forenden af lukket vej. Her er mange muligheder for at drive en erhvervsvirksomhed fra de tilhørende erhvervsbygninger.

Ejendommen er beliggende i Ribe´s industrikvarteret ca. 3 km. nord for centrum, blot få hundrede meter fra indkøb og tæt ved det overordnede vejnet. Der er cykelafstand via sikre stisystemer til skole og daginstitution samt de øvrige faciliteter Ribe midtby har at tilbyde.

Overalt fremtræder ejendommen i en særdeles god stand og erhvervsarealet er anvendeligt til rigtig mange formål. Grunden er på hele 4.051 m2 med gode tilkørselsforhold, grusbelagt område med mange muligheder for parkering og oplag m.v. Herudover en skøn lukket og total ugeneret have.

Boligen, der er på 135 m² + 20 m² udestue indeholder: Entré hvorfra der er adgang til flot flisebadeværelse med bruseniche og med flot skabsparti med nedfældet vask. Ligeledes adgang til stort børneværelse med god skabsplads samt soveværelser med skabsvæg. Endvidere stor opholdsstue med brændeovn og i åben forbindelse til køkken med spiseplads. Fra opholdsstuen åben forbindelse til udestue. Flot og lyst spisekøkken med hvide elementer med god skabsplads. Baggang med adgang til gæstetoilet og børneværelse. Til privatbeboelsen hører endvidere fyrrum med installationer for vaskemaskine og tørretumbler. Fra udestuen er der storslået udsigt over haven og de omkringliggende åbne arealer/marker. Privatbeboelsen fremtræder overalt i en høj standard med gode vinduespartier med termoruder i trærammer, i mange af rummene glatte lofter m.v.

Erhvervsdelen er selvstændig og fritliggende i forhold til privatbeboelsen. Erhvervsdelen er indrettet med stort lagerlokale med 2 gode porte. Hertil ekstra lagerlokale med port mod ejendommens gårdside. Desuden flot brusebadeværelse med omklædningsmuligheder, frokoststue og kontor. Desuden varmerum som benyttes til privaten. Mulighed for indretning af ekstra værelse i erhvervsdelen.

Privatbeboelsen er opført i røde/bruse facadesten med et saddeltag med brune cementtagsten. Der er såvel garage som carport til privatbeboelsen.

Erhvervsdelen er vinkelbygget og isoleret, opført i malede bloksten med et saddeltag belagt med ståltag. Der er tilhørende flere uisolerede "garager" og overdækkede arealer, opført i træ og med eternittag.

Grunden er på 4.051 m² og er med stor ugenert have. Indkørsel og oplagsplads med stabilgrus. Der er områder, hvor der er mulighed for af og pålæsning m.v. er der udlagt SF-sten.

Økonomi

 • Kontantpris 2.375.000 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 616 m2
 • Boligareal 270 m2
 • Erhvervsareal 346 m2
 • Sekundært areal 92 m2
 • Grundareal 4.051 m2
 • Bebygget areal 501 m2
 • Energimærke C
 • Sagsnr 639S1107
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Ørstedsvej 19
6760 Ribe
Kontantpris: 2.375.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639S1107
Ørstedsvej 19
6760 Ribe

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639S1107
Ørstedsvej 19
6760 Ribe

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.