Menu

Smuk ikonisk kontorejendom midt i Sæby

ÅBENT HUS TORSDAG DEN 21. JUNI KL. 16-17

Ejendommen ligger i trekanten, hvor Grønnegade og Vestergade mødes og den 410 m2 store grund støder op mod et hyggeligt offentligt areal, som kommunen holder pænt med bænke og blomster. Omkring bygningen er der flot flisebelægning og fine små halvmure placeret sporadisk. Det hele krydres med vandskulptur, affaldsskjulere og lamper i rustent jern, hvilket giver ejendommen et smukt moderne touch.

Selve bygningen er nænsomt restaureret med røde vingetegl og smukke sprossevinduer med koblede rammer, som er identiske med de vinduer ejendommen er født med. Ejendommen er i fire etager fordelt på to fulde etager på 82 m2, fuld kælder på 82 m2 og 49 m2 tagetage.

Der er direkte adgang fra smuk trappe i Grønnegade til bygningens stueplan. Stort smukt rum med rå gamle rødstensvægge, brede plankegulve og et fantastisk lysindfald møder en. Der er lille kundetoilet med Phillippe Starck toilet og firkantet vask med råt jern omkring. Bagerst i lokalet er der åbning til et ekstra rum/kontor. Den oprindelige trappe trænger til renovering. Den går gennem hele huset fra kælder til kvist og kan muligvis slibes ned, men har et meget lavt gelænder.

Førstesalen er indrettet i samme stil med rå vægge, brede planker og gipslofter. Det er åbnet op i et stort rum, kun adskilt af væg med indbygget pejs, som har glas mod selve rummet og mod trappeopgangen. Et smukt minimalistisk køkken er indrettet i den nordlige side af rummet. Her går det råjern igen og danner ramme om elementerne. Det er særdeles lækker at se på, men der er flere løse ender og uafsluttede detaljer.

2. sal er ligeledes med plankegulv og godt lysindfald. Her er et lidt mangelfuldt indrettet badeværelse med fede glasvægge, som desværre ikke lukker ordentligt. Brus og Phillippe Starck toilet samt vaskeskab med firkantet porcelænsvask. Rummet er i midten opdelt af badekar, som er indbygget i jern. Der er fire tagvinduer og en særdeles fin udsigt til vandet.

I kælderen er væggene hvidmalede og betongulvene grå. Der er højt til loftet og forholdsvist store vinduer. Man kommer ned i et stort lyst rum og for enden er der en entre med dør direkte ud på Vestergade. Herfra adgang til et lille toilet. Desuden ekstra rum med gammelt tekøkken og meget lavt til loftet samt disponibelt rum der indeholder teknik, men er mangelfuldt i forhold til vægge og gulv.

De lækre detaljer med råt jern, hvide vægge og meget glas giver bygningen et interessant og minimalistisk look, hvilket ville passe fint som galleri, showroom, kontor eller andet liberalt erhverv.

Det er ifølge lokalplanen muligt at lave en del af ejendommen til beboelse.

Økonomi

  • Kontantpris 2.800.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 213 m2
  • Sekundært areal 82 m2
  • Grundareal 410 m2
  • Bebygget areal 82 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 639S1299
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Grønnegade 3
9300 Sæby
Kontantpris: 2.800.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639S1299
Grønnegade 3
9300 Sæby

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639S1299
Grønnegade 3
9300 Sæby

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.