Menu

425 m2 mondæn, idyllisk landejendom

20ha, hestestald, indendørs swimmingpool, tennisbane og jagt

10 km sydvest for Fredericia, lige midt i Trekantsområdet, med få kilometer til motorvejsnettet ligger stationsbyen Taulov, og i udkanten af Taulov, tæt på Spang Å, ligger denne helt særlige landejendom på 425 m2 mellem skov og marker med en parklignende have med store smukke træer, der kan nydes fra den meget store og meget flotte nyere terrasse.

Allerede når du kører ind på gårdspladsen, bliver du klar over, at alt er i tiptop stand. Stilfuldt, mondænt og landligt, idyllisk på samme tid. Alligevel bliver man overrasket, når man træder ind i ejendommens lyse hall i modernistisk stil med elegant trappe til førstesalen, og hvorfra der er adgang til to stuer. Fra den ene stue er der både udsigt og adgang til den indendørs swimmingpool, som igen har udgang til terrassen. Ganske unikt.

Køkken-alrummet er stort, enkelt, lyst og funktionelt i kvalitetsmaterialer med et strejf af herskabslandidyl - et sted, hvor man har lyst til at være og med udgang til den dejligste terrasse med den prægtige udsigt til den parklignende have. I forlængelse af køkkenet er et flot, stort og funktionelt bryggers. Badeværelserne i ejendommen er også store, lyse og i enkel stil i topkvalitet.

På førstesalen er 5 skønne værelser med synlige bjælker og to badeværelser. Indvendigt er hele hovedbygningen holdt i rene former, lige linjer, enkelhed og funktionalitet kombineret med smukke brede plankegulve, sprossevinduer, franske døre og synlige bjælker på førstesalen og et helt unikt lysindfald der tilsammen giver en ganske særlig stemning af ro og harmoni svøbt ind i ekstravagant komfort.

Selvfølgelig er her også en vinkælder, tennisbane og uden for naturligvis en moderne, funktionel stald med plads til et anseeligt antal heste. Tilhørende til ejendommen er også 3 garager.

Økonomi

  • Kontantpris 7.995.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 1.173 m2
  • Boligareal 425 m2
  • Erhvervsareal 748 m2
  • Grundareal 206.844 m2
  • Bebygget areal 1.013 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 639S1309
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Tårupvej 4, Taulov
7000 Fredericia
Kontantpris: 7.995.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639S1309
Tårupvej 4, Taulov
7000 Fredericia

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639S1309
Tårupvej 4, Taulov
7000 Fredericia

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.