Menu

Boligudlejningsejendom i Ikast midtby

Ejendommen er total ombygget i 1999

Beliggende i gå afstand til station, byliv og Ikast Hallen. Ejendommen er en tidligere textilfabrik, som i 1999 blev ombygget til 6 lejligheder, hvor der løbende er sket fornyelse og vedligeholdelse.

Den tidlige beboelse (50A) er på 98 m² og indeholder i stueplan stor opholdsstue med udgang til syd/øst vendt terrasse, soveværelse, badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, køkken med lyse låger og alt i hårde hvidevarer. Fælles trapperum med 1. sals lejlighed på 66 m², som indeholder opholdsstue, spisekøkken med lyslåger og alt i hårde hvidevarer, soveværelse med faste skabe, badeværelse med bruseniche, bord med vask og vaskesøjle.
Den tidligere fabrik er omdannet til 4 lejligheder. 50B er med 2 ens lejligheder i stueplan og på 1. sal med hver 116 m², der hver indeholder køkken/alrum med lyse låger, og alt i hårde hvidevarer, vindfang, opholdsstue, soveværelse med 3 skabe, børneværelse med 2 skabe, badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og bord med indbygget vask. Begge lejligheder har altan mod syd/øst. Taglejligheden på 2. sal er på 77 m² og indeholder køkken med lyselåger og alt i hårde hvidevarer, opholdsstue, stort soveværelse, badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og bord med vask.
Endelig er der 50C på 108 m², der har egen indgang fra haven og indeholder spisekøkken med lyse låger, og alt i hårde hvidevarer, badeværelse med bruseniche, skabe med indbygget vask og vaskesøjle, opholdsstue med trægulv, soveværelse med 3 skabe, børneværelse med 2 skabe og vindfang med klinkegulv.

Fælles faciliteter i form af parkering (en p-plads pr. lejlighed i gården), cykelskur, stor have med mindre legeplads, depotrum i kælder samt disponible rum i boligstandard, bl.a. toilet. Ejendommen fremtræder meget velholdt.

Økonomi

  • Kontantpris 5.100.000 kr.
  • Afkast 6,74%
  • Årlig lejeindtægt 403.200 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 581 m2
  • Grundareal 1.117 m2
  • Bebygget areal 221 m2
  • Energimærke D
  • Sagsnr 72518200
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Nørregade 50A
7430 Ikast
Kontantpris: 5.100.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 72518200
Nørregade 50A
7430 Ikast

Forretning:
Erhvervscenter Midt- & Vestjylland, 96274515

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 72518200
Nørregade 50A
7430 Ikast

Forretning:
Erhvervscenter Midt- & Vestjylland, 96274515

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.