Menu

Fuldt apteret restaurant klar til indflytning evt. med overtagelse eksisterende koncept

Midt i Odenses gågadesystem udbydes flotte indrettede restaurationslokaler til leje. Beliggenheden er med flere kendte butikker i nærheden herunder Matas, Normal og Inspiration. Derudover forefindes flere restaurationer som fx Bacchus, Umashi og Cuckoo's Nest. Lejemålet er beliggende på 1. sal i ejendom med facade mod Vestergade, mens hovedindgangen til lejemålet sker via trappetårn i gårdområde med adgang fra Farvergården, Brandts Passage eller Vestergade.

Lejemålet er delt i 2 dele - den ene del med facade mod Vestergade er indrettet til alacarte restaurant med vinduer mod Vestergade og mod hyggelig tagterrasse, som kan anvendes til restaurantens gæster. Indretning er med charmerende restaurantionslokale med flotte trægulve og i åben forbindelse til køkkenet, således kunderne kan følge med i tilberedningen. Køkken er fuldt funktionsdygtigt, og en ny lejer kan derfor være klar til at åbne inden for et par uger.

Via indgangspartiet er der adgang til selskabslokaler, som ligger i ejendommens sidebygning. Selskabslokalerne er ligesom alacarte-restauranten særdeles charmerende og giver en god atmosfære. I direkte forbindelse til både restauranten og selskabslokalerne forefindes yderligere en tagterrasse som nemt kan benyttes til stedets gæster. Via indgangspartiet er der ligeledes adgang til toiletter, som er fælles med ejendommens øvrige restaurationer. Disse toiletter har en spændende anderledes indretning, som man ikke kan finde andre steder i Odense. Via trappetårnet er der også adgang til personalerum, som ligeledes er fælles med ejendommens øvrige restaurationer.

Lokalerne har sidst været benyttet til "Krenkok", og hvis man ønsker det, kan dette koncept købes med hjemmeside, møblement, telefonnummer mv. Endvidere er der mulighed for at indgå et kompagniskab med ejendommens ejer om at føre Krenkok videre. Kontakt home Erhverv for at høre mere om disse muligheder.

Økonomi

  • Årsleje 550.000 kr.
  • Leje pr. m2 1.319 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 417 m2
  • Sagsnr 917L5170
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Vestergade 79, 1.
5000 Odense C
Årsleje: 550.000 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917L5170
Vestergade 79, 1.
5000 Odense C

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917L5170
Vestergade 79, 1.
5000 Odense C

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.