Menu

Unikt og attraktivt erhvervslejemål beliggende ved Odenses nye hotspot

Vil du være en del af fremtidens Odense? Placeret mellem de historiske bygninger i Odense centrum, med den kommende letbane kørende forbi på klos hold og med en helt ny, levende og pulserende plads som omdrejningspunkt, finder du dette unikke, velbeliggende og særdeles attraktive erhvervslejemål centralt ved Odenses nye hotspot; Oluf Bagers Plads. Erhvervslejemålet er placeret i den ene af to bygninger på den nyopførte, indbydende og åbne plads i hjertet af Odense. Ejendommen består af fire etager, hvor erhvervslejemålet er beliggende i stueetagen. Lokalet har et samlet areal på 147 m² og tilhørende kælder. Ejendommen er opført af miljørigtige materialer, som sikrer at ejendommen kan "ånde" og dermed giver et godt indeklima. Lejemålets lokaler er inspireret af de historiske omgivelser og har masser af lysindfald. Det består af to store sammenhængende rum og indeholder derudover køkken, bad, toilet og central gang. De to bygninger på Oluf Bagers Plads stod færdige i foråret 2019. Begge bygninger er opført med historisk omtanke, med fokus på innovative løsninger og værdiskabende og miljørigtige materialer. Et eksempel er de klassiske Odense-klinker, der er lagt hele vejen igennem fra den åbne plads og ind i erhvervslejemålet, og at bygningen er opført med underjordisk affaldssug.
Lejemålet i stueetagen kan med fordel benyttes til liberalt erhverv eller detailhandel og kunne være oplagt til fx frisørsalon, blomsterbutik, boghandel, cafe eller andre erhvervsmæssige aktiviteter, der inddrager pladsen, dens besøgende og de mange muligheder, som pladsen besidder.
Ejendommen fik i foråret 2019 Byforeningens Odinspris for karakterfuldt og smukt kvalitetsbyggeri.
Oluf Bagers Plads vil på sigt komme til at danne port mellem den gamle og nye bydel i Odense centrum og vil fremover være stedet i Odense med masser af liv og gennemstrømning af odenseanere og turister.

Har du lyst til at blive en del af et levende og grønt åndehul midt i Odense Centrum, så kontakt home Erhverv Fyn for mere information.

Økonomi

  • Årsleje 191.100 kr.
  • Leje pr. m2 1.300 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 147 m2
  • Energimærke A2015
  • Sagsnr 917L6043
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Oluf Bagers Plads 4, st.
5000 Odense C
Årsleje: 191.100 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917L6043
Oluf Bagers Plads 4, st.
5000 Odense C

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917L6043
Oluf Bagers Plads 4, st.
5000 Odense C

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.