Menu

Investerings-/brugerejendom

Nyere attraktiv butiksejendom udbydes til salg. Ejendommen er beliggende i handelsområde i Assens, der både er udlagt til udvalgsvarer og pladskrævende varegrupper, ligesom der er mulighed for at drive lettere produktion/lager fra ejendommen.

Dalvænget ligger i udkanten af Assens tæt på landevejen mod Faaborg. Assens har 2 primære handelsområder - den gamle bymidte til de små detailbutikker og dagligvareforretninger samt området ved Dalvænget til de store boksbutikker. Der er mange anvendelsesmuligheder i ejendommen, idet der planmæssigt stort set er tilladt til alle typer forretninger (eneste undtagelse er dagligvareforretning).

Ejendommen har siden opførelsen i 2007 været udlejet til T-Hansen og Jem & Fix. Jem & Fix fraflytter ejendommen medio 2017 til en nybygget mindre butik længere op ad vejen. Nærområdet indeholder ud over Jem & Fix og T-Hansen, Jysk, Superdæk og Stark Byggemarked.

Jem & Fix-lejemålet på 1.000 m² kan fremadrettet benyttes til udlejning eller til kommende ejers egen virksomhed. Indretningen er primært med et stort og regulært butikslokale med højt loftet. Kvaliteten fremstår god og stort set indflytningsklart med blandt andet pæne lofter. Der er adgang via vindfang fra parkeringspladsen til det store butikslokale, ligesom der er direkte adgang til den indhegnede gård fra butikslokalet. En mindre del af butiksområdet er indrettet til lager. Personalet råder over 1 lille kontor, frokoststue samt toilet m. bad. Derudover forefindes et kundetoilet.

Udenomsarealerne er blandt andet med stor varegård på ca. 600 m², som er delvist overdækket. Derudover et par mindre indhegnede arealer til affald og oplag (i alt ca. 100 m²).

T-Hansen-lejemålet på 900 m² har stort set samme indretning med stort søjlefrit butikslokale, mindre lager samt personalerum/kontor. Adgang til lageret sker via port på bagerst på siden af ejendommen, således dette ikke generer ved kundeparkeringen.

Foran ejendommen mod Søndre Ringvej ligger stort parkeringsareal, som deles af ejendommens brugere.

Kontakt home Erhverv for at høre mere denne attraktive investering, hvor den enten giver et rigtigt godt cashflow/afkast ved fuld udlejning eller et godt tilskud til dækning af ejendommens driftsomkostninger, såfremt man selv vil benytte det tomme lejemål.

Økonomi

 • Kontantpris 11.000.000 kr.
 • Afkast 10,53%
 • Årlig lejeindtægt 1.282.835 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 1.960 m2
 • Sekundært areal 60 m2
 • Grundareal 8.068 m2
 • Bebygget areal 1.900 m2
 • Energimærke D
 • Sagsnr 917S5354
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Dalvænget 16-18
5610 Assens
Kontantpris: 11.000.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917S5354
Dalvænget 16-18
5610 Assens

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917S5354
Dalvænget 16-18
5610 Assens

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.