Menu

Historiske ejendomme i høj kvalitet, fuldt udlejet til SKAT

Investeringsejendomme - kontor fuldt udlejet

Spændende ejendomme, som er udlejet til SKAT.

Der er tale om 2 selvstændigt matrikulerede og beliggende bygninger, som er en del af det samlede bygningskompleks som i perioden fra 1888 til 1997 udgjorde "Middelfart Sindssygehospital" - siden 1970'erne benævnt Middelfart Sygehus, Psykiatrisk Afdeling.

Byggestilen er den samme karakteristiske Italiensk inspirerende stil, som hele komplekset er holdt i, med murværk i gule sten med mange detaljer, og tage med belægning af skifer-plader.

Bygningerne fremstår originale i det udvendige indtryk, medens der indvendig er sket en gennemgribende, men respektfuld renovering, til høj nutidig standard.

Begge ejendomme er udlejet til SKAT - ved lejekontrakt som i sin helhed er indgået i 2007 - men for en del af lejemålets vedkomne startende fra 2005.

I forbindelse med en større omstrukturering i SKAT er det besluttet at udflytte Gældsstyrelsen til Middelfart, og i denne forbindelse har der været behov for at optimere udnyttelsen af arealerne i ejendommen.

Der er således indgået aftale om tillæg til lejekontrakten. Pr. 30. juni 2017 er der således indgået aftale om ny uopsigelighedsperiode for lejer gældende til 30.06.2022, hvorefter lejemålet kan opsiges med 12 måneders varsel.

Ud over aftale om ny uopsigelighedsperiode omfatter tillægget til lejekontrakten en række ændringer i lejemålet, herunder tilpasninger af indretning i overensstemmelse med lejers ønsker, etablering af indskudt dæk, hvorved det lejede areal forøges med ca. 60 m², og generelle vedligeholdelsesarbejder.

Arbejderne udføres af udlejer - og afsluttes af nuværende ejer -, og udover forøgelsen af lejen som følge af arealudvidelsen er det som beskrevet aftalt, at lejer påtager sig 5 års uopsigelighed, hvorefter lejemålet af lejer tidligst kan opsiges den 30.6.2022 til fraflytning pr. 30.06.2023.

Ud over den permanente forhøjelse af lejen, som følge af arealudvidelsen, er der endvidere aftalt en fast 5-årig tillægsleje, som forrenter og afskriver udlejeres samlede investering i lejemålet. Denne tillægsleje udgør kr. 210.590,64 årligt i 5 år, og bortfalder derefter.


Alle fælles arealer og fælles anlæg, herunder veje mm. i Teglgaardsparken er ejet af områdets grundejerforening "Grundejerforeningen Teglgaardsparken". Grundejerforeningen forestår vedligehold og pasning af områdets fælles veje og anlæg.

Grundejerforeningen har en formue (Egenkapital) på ca. kr. 2.800.000,00 - hvoraf de to ejendommes andel i henhold til fordelingstal udgør ca. 8%.


SKATs lejeforhold omfatter brugsret til p-pladser på ejendommen - i henhold til kontrakten skønnet til 120 pladser.

Økonomi

 • Kontantpris 85.000.000 kr.
 • Afkast 7,16%
 • Årlig lejeindtægt 6.236.694 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 5.956 m2
 • Sekundært areal 1.781 m2
 • Grundareal 14.797 m2
 • Bebygget areal 1.962 m2
 • Energimærke D, E
 • Sagsnr 917S5494
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Teglgårdsparken 19 + 99
5500 Middelfart
Kontantpris: 85.000.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917S5494
Teglgårdsparken 19 + 99
5500 Middelfart

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917S5494
Teglgårdsparken 19 + 99
5500 Middelfart

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.