Menu

Udlejningsejendom i Verninge

Ejendommen er beliggende centralt i Verninge, med nem tilkørselsforhold til landevejen mod Odense og kort afstand til skole og børnehave, samt offentlig transport.

Ejendommen er registreret med i alt 3 beboelseslejligheder på i alt 353 m² og et erhvervsareal på 178 m².

I dag er ejendommen indrettet med:
Boliglejlighed i 19A st. på 73 m² som indeholder stor stue/køkken i et, 2 værelser samt eget toilet/bad.
Boliglejlighed i 19A 1.sal på 95 m² som indeholder stor stue/køkken i et, 2 værelser samt eget toilet/bad med forrum/depotrum.

Lejlighed i 19B registreret med 185 m² bolig heraf 67 m² beliggende på 1. sal samt 89 m² erhverv. Denne enhed kan med fordel opdeles i 2-3 boliger, således der kommer en separat lejlighed på 67 m² på 1. salen, en lejlighed i stueplan på ca. 118 m² og en lejlighed i erhvervsdelen på 39 m² (hvilket er det korrekte areal for erhvervsdelen). Med direkte adgang fra boligdelen i stueplan er der adgang til god tør kælder på 36 m²

Lejligheden i 19B kan blive fri til købers disposition ? i beregning af afkast er der taget højde for nuværende leje for stueplan samt en anslået (lav) leje for førstesalen)

Derudover separat erhvervsdel registreret med 89 m² og opmålt i 2015/2019 til 123 m² inkl. 15 m² fyrrum. Denne del er udlejet. Kan med fordel på et senere tidspunkt konverteres til en spændende bolig på i alt 108 m² med stor stue, stort køkken og 2 værelser.

Ejendommen er løbende renoveret siden 2013 med bl.a. fornyede el-, vvs-og kloakinstallationer. Huset er blevet efterisoleret og flere vinduer udskiftet med vedligeholdelseslette træ-alu-vinduer. Ejendommen opvarmes ved hjælp af et Grejs Stoker fyr til træpiller (kan også benyttes til flis og træ), og der er etableret 7,2 kW solcelleanlæg på husets tag.

Solcelleanlægget er koblet til lejligheden i 19B, hvorfor lejeren her bør betale for forbruget som generes fra solcellerne og ligesom overskydende produktion kan tilfalde ejeren af ejendommen. Der er i budgettet taget højde for gennemsnitsproduktionen i anlæggets levetid på 487 kwh pr. måned. Den forventede indtægt er beregnet ud fra at 80% af produktionen sælges til lejeren (pris: kr. 2,15 pr. kwh) og 20% tilbage til forsyningen (pris: kr. 0,60 pr. kwh).

Spændende ejendom for den mindre investor og/eller håndværker/mindre virksomhed med brug for lagerplads og gode parkeringsforhold. Ejendommen kan også erhverves med henblik på omdannelse til ren bolig således den indeholder 4-6 lejemål.

Økonomi

 • Kontantpris 2.200.000 kr.
 • Afkast 9,44%
 • Årlig lejeindtægt 285.500 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 487 m2
 • Boligareal 353 m2
 • Erhvervsareal 134 m2
 • Grundareal 1.152 m2
 • Bebygget areal 292 m2
 • Energimærke C
 • Sagsnr 917S5873
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Odensevej 19
5690 Tommerup
Kontantpris: 2.200.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917S5873
Odensevej 19
5690 Tommerup

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917S5873
Odensevej 19
5690 Tommerup

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.