Menu

Om home Erhverv | Erhvervsmægler

Professionel mæglerservice for erhvervsmarkedet


home Erhverv er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, som arbejder med salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervsejendomme. Vi løser også rådgivningsopgaver ved køb, salg og projekt-/ejendomsudvikling.

Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde mellem erhvervscentrene på tværs af hele landet.

home Erhverv er en del af et omfattende netværk, der giver de bedste muligheder for, at vi kan finde den helt rigtige køber eller lejer til din erhvervsejendom - eller den helt rigtige erhvervsejendom til dig og din virksomhed.

Vi samarbejder med homes boligforretninger. Via dette samarbejde kan vi hjælpe dig med salg eller udlejning - uanset hvor din ejendom eller dine lokaler befinder sig.

Uanset hvilke kompetencer du har brug for, eller hvor din ejendom befinder sig, kan vi hjælpe - og du behøver kun kontakt til én erhvervsmægler. Også hvis du søger nye erhvervslokaler eller en erhvervsejendom.

Bestil vurderingSamarbejdspartnere

Hvad enten du skal leje, købe, sælge eller have vurderet din erhvervsejendom er der mange ting at tænke på. Det gælder derfor om at få rådgivning fra kompetente samarbejdspartnere, som kan give de rigtige svar og hjælpe med de bedste løsninger.

home Erhverv samarbejder med Danske Bank koncernen, hvilket giver os adgang til finansielle eksperter og netværk inden for finanssektoren. Ved et samarbejde med home Erhverv er der således let adgang til ydelser og kompetencer som Danske Bank, Realkredit Danmark og Danske Leasing mestrer til fulde. Gennem samarbejdet med Binswanger har vi endvidere kompetencen til at rådgive om erhvervsejendomme på internationalt plan.

Læs mere om vores samarbejdspartnere på deres websider:
Danske Bank     Realkredit Danmark     Nordania Leasing     Binswanger

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.