Menu

Gode råd ved køb af boligudlejningsejendom

Vi har samlet en række gode råd til dig, som vil købe en boligudlejningsejendom

Tænk over investeringen
Overvej hvad formålet er med investeringen. Er det fordi, man gerne vil have en lejlighed til sig selv eller sine børn?  Vil man udvikle på ejendommen? Skal det være en passiv eller en aktiv investering? Hvad er tidshorisonten for investeringen?

Få overblik over ejendomme
For førstegangskøbere er det væsentligt at danne sig et overblik over de mange forskellige typer af boligudlejningsejendomme, der findes og kan investeres i. Ikke mindst fordi at lovgivningen varierer fra en type i forhold til en anden - og dermed også et eventuelt potentiale. 

Få afdækket, hvad potentialet er i ejendommen.

Kom i køberkartoteket
Mange boligudlejningsejendomme sælges direkte via netværk og køberkartotek - uden at blive annonceret. Kontakt home Erhverv for at blive noteret i vores køberkartotek.

Få styr på finansieringen
Gå i dialog om finansiering og få styr på den så tidligt som muligt, så man kan agere hurtigt. Der er ofte flere købere til samme ejendomme - og uden en finansiering på plads står man skidt i forhandlingen.

Kend grundlaget for lejerne
Det er vigtigt at vide, hvilke regler lejerne er underlagt i forhold til lejelovgivning. Og hvilke regler der gælder for husleje fastsættelsen. Husk at tjekke, om de lejekontrakter, man står med, er lovlige og på alle måder i orden.

Få klarhed over usikkerheden
Vær opmærksom ved køb af en ejendom, hvor der kører en lejesag. Vent til sagen er afklaret - eller indregn forskellige scenarier/risikomomenter i den økonomiske beregning.

Er der bygningsmæssige eller tekniske problemstillinger, der kræver en nærmere undersøgelse?

Kontakt home Erhverv, hvis du overvejer at købe en boligudlejningsejendom. Vi  hjælper dig med at finde den ejendom, der bedst muligt matcher dine ønsker og behov.

Kontakt home Erhverv

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.