Menu

Udlejning af dine erhvervslokaler

Hvad enten du skal udleje hele din erhvervsejendom eller et enkelt erhvervslokale - så kan vi hjælpe dig. Vi har mangeårig erfaring med udlejning af alle typer erhvervslejemål - såvel store som små.

 

Bestil vurdering

 

Måske har vi allerede en lejer i vores netværk
home Erhverv er en del af et omfattende netværk, der giver de bedste muligheder for, at vi kan finde den helt rigtige lejer til dine erhvervslokaler. Vi følger med i erhvervslivet, og hvem der kunne være relevante lejere til dine lokaler. Ofte har vi på forhånd kontakt til potentielle lejere - enten gennem vores opsøgende arbejde, vores netværk eller via vores landsdækkende kartotek.

Landsdækkende samarbejde om udlejning af dine erhvervslokaler
Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde mellem erhvervscentrene på tværs af hele landet. Som en del af ejendomsmæglerkæden home, har vi også et naturligt samarbejde med homes boligforretninger. Via dette samarbejde kan vi hjælpe dig med udlejning af dine erhvervslokaler - uanset hvor de befinder sig.

Sådan kommer vi godt i gang med udlejningen
Det hele starter med dialog, hvor vi lytter til dine ønsker samt vender og drejer de muligheder, du har. Måske skal dine lokaler forbedres for at kunne matche de potentielle lejeres ønske om indretning og kvalitet. Måske skal de opdeles for at blive tilpasset efterspørgselssituationen eller ønsket om fleksibilitet. Og måske er der skjulte lejereserver i din ejendom.

Dernæst laver vi en plan for udlejningen - herunder lejeniveauet, målgrupperne, markedsføringen, samt øvrige indsatser som vi mener skal til, for at sikre dig en god udlejning.

Vi rådgiver dig, så du kan få mest muligt ud af din udlejning - både nu og fremover.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.